Reclaimit rekryterar Byggmax förra e-handelschef

Affärsutvecklare och vice vd.

E-handelstjänsten Reclaimit förstärker sin ledningsgrupp. Efter att ha lanserat sin returtjänst även för fysiska butiker, under förra året, tar bolaget nu in en ny affärsutvecklare.

LÄS ÄVEN: Returtjänsten går omnichannel med ny lösning

Annons

Reclaimit har rekryterat Emma Engström som närmast kommer från Student Consulting, där hon också jobbat som affärsutvecklare. Hon ska samtidigt ha tidigare erfarenhet som e-handelschef på Byggmax. Emma Engström kommer utöver att arbeta med affärsutveckling också att få axla rollen som vice vd på Reclaimit.

- Det ska bli spännande att börja jobba med Reclaimit som verkar vara ett företag med fin kultur och en produkt som ligger väl i tiden. Jag ser enormt stor tillväxtpotential i Reclaimit, säger Emma Engström i ett pressmeddelande.

Team Sportia och Cervera

Företagets vd Håkan Johansson avslöjar samtidigt att de har flera stora kunder som snart är igång och använder Reclamits retur- och reklamtionstjänster.

- Vi är nu inne i ett expansivt skede och har ett antal spännande kunder som vi ska köra igång med i början av detta år, exempelvis Team Sportia och Cervera. Det är därför naturligt att förstärka vår ledningskompetens och vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Emma, som är en väldigt kompetent person och har ett gediget CV som passar oss och vårt bolag som hand i handske, säger Håkan Johansson.

Emma Engström tillträde sin nya tjänst den 2 januari.

Annons