Royal Design öppnar sin tredje butik i Stockholm

Royal Design fortsätter sin multikanalsatsning, den här gången med en ny butik i Stockholm och Nacka Forum.

Nyligen berättade Royal Design om sina planer på att bygga ett nytt designhus i Jönköping. Utöver det har multikanalhandlaren ytterligare åtta butiker runt om i landet, samt en Rum21-butik i Göteborg. Nu fyller man på den samlingen med en ny butik i Nacka Forum, Stockholm.

– Vi ska finnas i alla kanaler där våra kunder finns. RoyalDesign.se skapar inspirerande miljöer i fysiska butiker där våra kunder samtidigt erbjuds e-handel från vårt kompletta sortiment – vi kallar det för e-tail, säger Hans Bengtsson, vd och koncernchef för Royal Design Group.

Annons

Stor efterfrågan

Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum med fler än 150 butiker och Royal Design är inte den första e-handlare som flyttar in. Nordic Design Collective testade under förra året popup-konceptet i köpcentrat.

Beräknad öppning är i september och det här blir därmed den tredje butiken man öppnar i Stockholm.

– Vi möter en stor efterfrågan och önskan från våra kunder i Stockholmsområdet att vi ska öppna fler RoyalDesign.se-butiker, vilket känns oerhört kul. Vi vill självklart tillgodose detta och öppnar därför en ny butik i Nacka Forum där vi erbjuder den bästa designen för alla delar av hemmet, säger Hans Bengtsson.

Annons