Scandinavian Photo tar klivet in i Danmark med ny e-handel

Det forna postorderföretaget fortsätter sin nordiska expansion genom att lansera en dansk nätbutik.

Det har varit ett händelserikt år för Scandinavian Photo. Förutom att man i våras öppnade sin sjätte fysiska butik i ordningen, där man satsar på ett nytt koncept, förvärvade man nyligen även butiken och företaget ProCenter Yrkesfotobutiken AB.

I och med köpet har Scandinavian Photo sju butiker i Norden, och nu är det dags att återigen expandera verksamheten. Den här gången är det dock nätet som gäller när man tar klivet in i Danmark genom lanseringen av Scandinavianphoto.dk.

Annons
Annons

Fyra av fem nordiska länder

Något som innebär att Scandinavian Photo, som har rötterna inom postorder, idag är verksamma med e-handel i Sverige, Norge, Danmark och Finland, samt med butiker i Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö och Bankeryd. Tidigare i år lanserade Scandinavian Photo även en ny e-handel för den svenska marknaden

– Scandinavian Photo fortsätter sin utveckling och expansion på den nordiska marknaden. Vi är glada att nu kunna ge våra danska kunder möjligheten att nyttja vårt breda erbjudande inom foto och film, säger Lars Bonander, CEO Scandinavian Photo.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!