Sexåring gick på shoppingtur med mammans Amazon-konto

Beställde leksaker för 400 dollar.

En sexårig flicka i Utah, USA, lyckades shoppa loss rejält på sin mammas Amazon-konto. Resultatet blev att åtskilliga lådor anlände till familjens hem redan dagen därpå, rapporterar bland andra den amerikanska nyhetssajten Waff.com.

Fick docka som belöning

Bakgrunden var att mamman gett sitt tillåtande till att flickan skulle få beställa en Barbiedocka på nätet, som belöning för att flickan hade gjort sina sysslor. Flickan gick då in på mammans Amazon-konto och satte igång att handla. Problemet var bara att hon inte stannade vid en docka. Istället köpte hon minst tio Barbiedockor och därtill även spel och leksaker. Det totala värdet av de beställda leksakerna ska ha motsvarat cirka 400 dollar.

Annons

Mamman upptäckte sedan beställningarna av en slump när hon skulle kolla något annat. Hon lyckades då avboka några av beställningarna, men flera stycken hade redan skickats från säljaren och gick inte att ångra.

- Redan den första dagen kom det sju boxar hem till oss, tror jag, och vi har mottagit ungefär tre till efter det, ska mamman ha berättat för en lokal tidning.

"Jag älskar Amazon"

För att föreviga händelsen tog en av flickans kusiner en bild på en av leveranserna, som sedan postades på Twitter och historien kom på så vis till omvärldens kännedom.

- Jag älskar Amazon, ska flickan ha sagt som kommentar till sitt agerande.

Familjen har nu bestämt sig för att donera dockorna till ett barnsjukhus i Salt Lake City.

Annons