Shoppingklubben Campadre visar fortsatt fin tillväxt

Tredje kvartalet är avslutat och Campadre, en shoppingklubb på nätet som erbjuder kampanjer på premiumvarumärken inom mode och livsstil, fortsätter att gå starkt under 2015.

Höstens rapportsäsong har så smått börjat komma igång och flera e-handlare börjar nu visa upp sensommarens resultat. En av dessa är svenska Campadre, och man har inget att skämmas över.

Under perioden juli till och med september omsatte bolaget mer än 30 miljoner kronor, vilket innebär en ökning på mer än 60 procent jämfört med samma period 2014.

Annons

– Det är otroligt kul att våra kunder uppskattar det vi gör. Vi har fortsatt att bredda våra samarbeten med de starkaste varumärkena inom alla våra kategorier. Det har varit avgörande för att nå den här försäljningen även under det normalt sett svagare månaderna, säger Stefan von Stein, vd Campadre.

Har 1 miljon medlemmar

Campadre grundades 2009 med branschprofilerna Pelle Törnberg, Mikael Solberg och Torsten Jansson i ryggen. Företaget tog tidigt klivet in i övriga nordiska länder och har idag drygt 1 miljon medlemmar.

Under 2015 har Campadre även utökat styrelsen med Nelly-grundaren Jarno Vanhatapio och Bygghemmas tidigare huvudägare Patrik Hannell, samt stärkt ledningsgruppen med e-handelsprofilen Joakim Dymling från Lyko.se.

– Vi kommer nu lägga i nästa växel och sätta ännu högre mål för tillväxten på alla våra marknader. Vi rustar just nu för detta med många spännande nyheter för både våra kunder och partners under 2016. Men just nu ser vi först fram emot julhandeln och ännu ett rekordkvartal, säger Stefan von Stein.

Annons