Sinful firar tio år med flytt till 4000 kvadrat

Tvårummaren är long gone.

Tioårsjubileum och nya lokaler. Så har det blivit för den danska flerfaldigt prisbelönade sexshopen Sinful, som idag verkar på e-handelsmarknaden i hela Norden.

I morgon är det alltså tio år sedan det före detta kärleksparet, men numera affärsmässiga radarparet, Mathilde Mackowski och Tonny Andersen, startade Sinful. Efter ett decennium av stadig tillväxt har företaget nu även fått nya lokaler.

Annons

Sinfuls nya kontor och lager inryms på 4000 kvadrat i Danska Århus

Har 80 anställda

Det som började i en tvårummare i danska Silkeborg, har nu bytts ut mot en knappt 4 000 kvadratmeter stor yta i danska Århus. Där har nu grundarna samt deras 80 anställda precis flyttat in. 

Enligt Mathilde Mackowski började det hela med att paret själva letade efter en "smakfull" sexleksaksbutik att handla i, dock utan resultat.

- Den butik vi letade efter fanns inte riktigt, men vi kunde ju omöjligt vara de enda som saknade en smakfull butik att handla i. Så då drömde vi om att göra något åt det, säger Mathilde Mackowski i ett pressmeddelande. 

LÄS ÄVEN: Trots den tuffa konkurrensen - Sinful omsätter 100 miljoner

Sexleksaker för en halv miljon försvann

Idén om att skapa just det de själva inte hade kunnat hitta tog form och projektet blev verklighet. Det ledde dock till att kärleksrelationen paret emellan till slut hade kommit till vägs ände. All passion hade gått åt till det gemensamma e-handelsprojektet - men i dag driver de företaget som bästa vänner. De tror att framgångarna till stor del beror på att de är så olika - men en sak har de gemensamt. 

- Både jag och Mathilde har en medfödd fighterinstinkt. Vi ger aldrig upp, inte ens när sexleksaker för en kvarts miljon kronor gick upp i rök inför en stor erotikmässa i Köpenhamn 2011. Om vi stöter på en motgång står vi bara stadigt och kämpar vidare, säger Tonny Andersen.

"Vi har fått blodad tand"

Efter tio år har företaget nu långt gångna internationella ambitioner och planer. I mars i år lanserades Sinfuls europeiska webshop, och de kan därmed nu leverera produkter till nästan hela Europa. I maj togs nästa stora steg när Sinful entrade även den kinesiska marknaden. Med tanke på hur stora marknader Sinful nu vill ta över, så kommer de nya lokalerna väl till pass.

Annons

- Vi har fått blodad tand och det bär med sig förpliktelser. När man utökar på det här viset så följer både stora förväntningar och ett stort ansvar. Här på Søren Nymarks Vej i Århus får vi de optimala förutsättningarna för att växa ännu mer och det är härifrån som vi varje dag kommer att kämpa för att ge våra kunder ännu bättre upplevelser och för att göra Sinful till en ännu bättre arbetsplats att vara en del av, avslutar Tonny Andersen.

LÄS ÄVEN: Internationell succé för vuxenbutik - kan få exportpris

Annons