DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Sista chansen att ta hem en biljett till Emeet

Du läste rätt. Det finns fortfarande en möjlighet att få en åtråvärd biljett till Emeet Helsingborg på torsdag.

Ansökningarna har flödat in sedan biljettsläppet och nu finns det bara några få platser kvar.

Med Helsingborg Arena hade vi inte samma lokalbegränsningar som i Stockholm och trodde därför inte att vi skulle slå i taket. Det var även oklart om vi kunde dra 300 e-handelsintresserade till Helsingborg, som vi gjort i Stockholm, men där är vi nu.

Annons

- Det är enormt roligt att intresset för Emeet är lika stort som i Stockholm. Det visar på Helsingborg och regionens styrka när det kommer till e-handel, säger Michael Wictor, VD på Ehandel.se.

"Missa för guds skull inte att ansöka"

Även om vi uppnått målen så kan vi klämma in ett antal till utan att trängas allt för mycket. I dag är det sista chansen på runt 20 biljetter.

- Vi har haft fullt upp de senaste veckorna med alla ansökningar. Det kommer bli ett härligt e-handelskalas med närmare 300 deltagare. Vilket känns riktigt bra med tanke på att det är Helsingborgs första Emeet. Missa för guds skull inte att ansöka idag för en sista chans till en biljett, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Som alltid är det gratis att delta för e-handlare och leverantörer är förstås välkomna att köpa en biljett. I dag 23:59 stänger den virtuella biljettluckan och vi kommer då inte ta emot fler ansökningar eller släppa fler biljetter. Ansök på denna länk eller missa en av årets tre bästa e-handelskonferenser.

Praktisk information om dagen finner du på Emeet.se.

Annons