Skincity satsar på leverans sent inpå julaftonskvällen

Ännu mer tid till de som inte är klara med klapparna.

E-handlaren Skincity meddelar idag att man kommer att leverera beställningar så sent som på självaste julafton.

Det är inte första gången detta görs men det vanliga med hemleveranser är nog ändå att man kör ut saker fram till den 23 december. Något som vi fick erfara senast igår då Clas Ohlson meddelade att det var den 23:e som gällde för svenskarna, men att norrmännen kunde få leverans på julafton genom fraktbolaget Porterbuddy.

Annons

LÄS ÄVEN: Erbjuder hemleverans på julafton - men bara i grannlandet

Skincity har istället teamat upp med fraktbolaget Airmee, något vi kunnat berätta om tidigare, och det ska bland annat innebära leverans på julafton i Stockholmsområdet.

- Vårt största fokus är våra kunders upplevelse och vi är därför extra glada att kunna erbjuda hemleverans med Airmee under julafton, säger Ylva Pagmén, Supply Chain Manager på Skincity, i ett pressmeddelande.

"Lägga order fram till lunch"

Tillsammans med Airmee ska Skincitys kunder i Stockholm kunna få sina beställningar mellan 11:00 och 15:00 på julafton eller på kvällen samma dag mellan 17:00 och 22:00.

De som vågar sig på att beställa julklappar så pass sent ska dock belönas med att hemleveransen i fråga blir kostnadsfri.

När måste man senast beställa för att få det på julafton?

- Julafton är vår absolut största försäljningsdag därav blir stopptiden lite beroende av ordervolym. Så länge Airmee är synligt i kassan går det bra att välja Airmee för leverans samma dag. Vi siktar på att det ska gå att lägga order fram till lunch för leverans under Julaftons kväll, säger Ylva Pagmén till Ehandel.se.

Annons
Annons