Snabb leverans när Chiquelle blir granne med posten

När Chiquelle har flyttat huvudkontoret till Rosersberg i Stockholm får företaget kontor, lager och studio i samma byggnad.

För att få större möjligheter att expandera har modesajten Chiquelle flyttat huvudkontoret till Rosersberg i Stockholm.

- Chiquelle växer väldigt fort och efter tre år kände vi att det var dags för en expansion till större och mer moderna lokaler för att kunna växa ytterligare och anställa mer personal, säger Pouya Boland, VD på Chiquelle.

Annons
Annons

Skickar ut paket fram till kl 21.00

Enligt Pouya Boland kan Chiquelle i det nya kontoret lägga till extra yta om det skulle behövas, vilket gör det lättare att växa på sikt. Men framför allt är platsen vald med tanke på det strategiska läget. PostNords huvudcentral i Stockholm ligger bara 500 meter bort.

- Vi kan nästan vinka till varandra. Med anledning av vårt senaste steg kan vi nu skicka ut paket fram till 21.00, och kunden kan ändå få det dagen efter. Kunden måste bara lägga sin beställning innan kl 18.00, så skickas paketet ut samma dag.

Kunder i Sverige som beställer en vara från Chiquelle under helgen ska nu också kunna få den levererad på måndagen.

- Vi siktar på att omsätta 100 miljoner kronor inom en snar framtid. Det här kommer att göra så att vi lättare och snabbare kan nå våra mål, säger Pouya Boland.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!