”Spännande tid med utmaningar som kommer med e-handeln”

Nilson Group har rekryterat en CSR Manager.

Skokoncernen Nilson Group meddelar idag att de har rekryterat en Sourcing och CSR Manager. Charlotta Svarfvar är den som får rollen, och hon ser fram emot att utveckla och jobba med koncernens e-handel.

- Det ska bli fantastiskt kul att få arbeta på ett så anrikt skoföretag som Nilson Group. Med de utmaningar som kommer med e-handeln och alla nya aktörer på marknaden har vi en väldigt spännande tid framför oss, säger Charlotta Svarfvar, i ett pressmeddelande.

Annons

Sedan 2010 har Charlotta Svarfvar jobbat på ICA Special. Hennes senaste post på företaget var direktör för sortiment och inköp.

-Vi är så glada över att få välkomna Charlotta till vårt team och till företagsledningen. Hon har en lång och gedigen erfarenhet inom detaljhandel och är helt rätt person för att utveckla våra inköp och förbättra våra affärer framåt, säger Claes Meldgaard, vd på Nilson Group, och tillägger:

LÄS ÄVEN: Nilson Group får ny tillfällig vd

- Hon är en fantastisk ledare som är professionell, strukturerad och positiv. Jag är övertygad om att hon kommer tillföra mycket inom Nilson Group framåt, säger Claes Meldgaard.

Annons