Sportamore går all in med Klarna Checkout

Sportamore, en av Nordens största sportbutiker på nätet, väljer Klarna Checkout som kassa för både desktop och mobil. Integrationen går live i början av juni i Sverige, och kommer därefter att rullas ut i både Norge och Finland senare under året.

Nu har ännu en nätbutik valt att använda sig av Klarnas nya kassa, Klarna Checkout. Sedan tidigare har bland annat Coolstuff, Svenskt Kosttillskott och StylePit hoppat på tåget. Den sistnämnda har dock till en början valt att endast implementera den för sin mobila handel.

Men så är det inte i det här fallet. Sportamore har nämligen valt att gå all in och väljer Klarna Checkout som kassa för både desktop och mobil. Och Joakim Friedman, vice vd på Sportamore, är väldigt nöjd med valet och ser det som ytterligare ett steg för att förbättra kundupplevelsen.

Annons
Annons

– För oss är det här en fantastisk kassalösning för både desktop och mobil, vi ser dels fram emot högre konvertering i kassan men också ännu enklare och tryggare betalningar för våra kunder. Eftersom integrationen har varit så smidig kommer vi att vara live inom kort i Sverige, följt av Finland och Norge senare under året, säger Joakim Friedman.

Använt Klarna sedans starten

Sportamore har använt sig av Klarnas tidigare betalningsprodukter sedan starten 2010 och ser många fördelar med att nu använda sig av KCO.
 
En stor sådan ska vara att den är optimerad för alla typer av plattformar som mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Och även på Klarna är man så klart nöjda med Sportamores val.

– Sportamore är en av de e-handlare som visar absolut starkast tillväxt idag. Att de i sin strävan att bli bäst i Norden på sport på nätet väljer Klarna Checkout för alla betalningar känns otroligt inspirerande. Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med dem, avslutar Niklas Adalberth, vice vd på Klarna.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!