Sportamore tar Sats med ny webbshop för medlemmar

Nätsporthandlaren inleder ett samarbete med Sats Elixia och kommer från och med årskiftet att sätta upp och driva träningsföretagets nordiska e-handel.

Sportamore har gått som tåget i höst med en fortsatt starkt tillväxt och försäljningsrekord på löpande band. Nu har e-handelsbolaget nya mål i sikte tillsammans med en ny samarbetspartner, Sats Elixia.

Sats Elixia är med sina 160 träningsanläggningar och cirka 418 000 medlemmar en av Nordens ledande träningskoncerner, något man nu hoppas slå mynt av även i e-handelsvärlden.

Annons

Får en bättre räckvidd

Enligt avtalet kommer Sportamore att, från och med årskiftet, sätta upp och driva Sats Elixias webbshop i Sverige, Norge och Finland där medlemmar ska kunna köpa ett brett urval av skor, kläder och utrustning relaterat till träning och välbefinnande.

– Sats Elixia en unik ställning inom träning i Norden och vi kan inte önska oss en bättre samarbetspartner på området. För Sportamore innebär detta primärt att vi stärker vår närvaro och räckvidd i en av våra viktigaste kategorier, säger Johan Ryding, VD i Sportamore.

Annons