Sprit inom en timme på Manhattan med Prime Now

Amazon utökar sina entimmes-leveranser av alkohol till Manhattan.

Sedan tidigare kan Amazon Prime-medlemmar i Amazons hemstad Seattle beställa hem öl, vin och sprit och få den levererad inom en timme. Nu utökas tjänsten till att även gälla Manhattan.

Utöver leveranserna av öl, vin och sprit kommer Amazon även att köra ut varor från delikatessbutiken Eataly.

Annons

- Under det år som gått sedan vi lanserade Prime Now för kunder på Manhattan har vi expanderat till mer än 20 storstadsområden i USA och vi ser fram emot att fortsätta att bredda vårt utbud oavsett om det handlar om att erbjuda öl, vin och sprit på Manhattan, eller att utöka våra samarbeten med fler butiker och restauranger, säger Stephenie Landry, worldwide director på Prime Now.

Rekordleverans på tio minuter

Enligt ett pressmeddelande har Amazon nu ett antal samarbeten med andra företag runt om i USA. Den snabbaste leveransen ett samarbete har mynnat ut i var när Starbucks levererade kaffe till en kund i Miami tio minuter efter det att beställningen gjorts.

En timmes-leveranserna av alkohol kommer att kosta 7,99 dollar medan leverans på två timmar är gratis. Tjänsten är dock endast tillgänglig för personer som är medlemmar i Amazon Prime, något som för närvarande kostar 99 dollar om året.

Annons