Större sortiment när Pålyset.se flyttar till ett bättre läge

E-handlaren lämnar sin lilla butik i Boden för ny större lokal i ett köpcentrum.

Pålyset.se säljer belysning och tillbehör på nätet sedan 2011. År 2014 valde företaget att expandera med en fysisk butik i Boden. Den uppfyller dock inte längre företagets önskemål och nu har det blivit dags för en flytt. Den första september slår Pålyset.se upp dörren till en större butik i Enter Galleria.

- Vi har länge varit trångbodda i vår lilla butik på Kungsgatan och detta ger oss mycket mer plats för ett bredare och djupare sortiment säger Fredrik Gustavsson, VD för Jolix AB som äger och driver butiken Pålyset.se.

Annons

Enligt Fredrik Gustavsson har det ibland varit svårt för företagets kunder att hitta till den nuvarande butiken, som ligger några hundra meter från centrum. Dessutom har ombyggnader i området gjort det svårare att parkera nära butiken.

"Kliver ut från skuggan"

Nu hoppas han att ett läge i en galleria ska göra sitt till för kundtillströmningen, en modell som även till exempel Hobbex arbetar efter.  

- Vi tror att det vi har att erbjuda är något nästan alla har behov av om de bara känner till oss. Vi kliver nu ut från skuggan till att bli en spridare av ljus och kunskap kring det vi säljer mitt i centrum.

I samband med nyöppningen kommer Pålyset.se att anställa ny personal, och öppettiderna kommer förstås att anpassas efter gallerians. Den som besöker butiken kan också se fram emot ett större sortiment än tidigare.

- För våra kunder på nätet innebär detta att vi utökar personalstyrkan och därmed hoppas kunna ge en ännu bättre kundservice som även kommer innefatta att vi har kundtjänsten öppet på lördagar mellan 12 och 16, avslutar Fredrik Gustavsson.

Annons