Storslam för datorbutiken Inet i Prisjakts tävling

Nu är vinnarna utsedda i årets omröstning hos prisjämförelse-tjänsten Prisjakt. Butiken som tar hem utmärkelsen Årets nätbutik tar också hem Bäst kundservice. Det är även samma butik som tog hem den åtråvärda utmärkelsen Årets nätbutik förra året.

Datorbutiken Inet är alltså vinnare av Årets nätbutik och Bäst kundservice 2012. Prisjakt skriver följande om utmärkelserna:

"Det börjar bli en följetong; Inet tar hem priset för tredje året i rad. Butiken har kräsna kunder som vill ha stort sortiment, vettiga priser och utmärkt kundservice. Göteborgarna på Inet levererar på alla plan.
..
Bäst kundservice på Prisjakt är en åtråvärd titel, och Inet har förstått att affären bara börjat när varan skickats iväg. De vet också att om man arbetar långsiktigt måste man inte vara billigast på varje produkt, nöjda kunder kommer tillbaka och jagar inte det lägsta priset."

Annons

Andra vinnare är:

Bythjul som nyligen lanserade ett nytt sätt att byta sina däck tog alltså hem årets specialkategori.

Vi gratulerar alla vinnare och Inet får förmodligen köpa en ny prishylla. De har uppenbarligen nöjda och engagerade kunder på sin sida. Frågan är om de också tar hem Sweclockers pris i år, vilket skulle göra det till femte året i rad.

Ni finner mer information om vinnarna här hos Prisjakt.

Annons