Subscribr levererar från lokala producenter i Malmö

Marknadsplatsen för prenumerationsbaserad e-handel kryddar sitt utbud med närproducerat kött, fisklådor och delikatesser från lokala företag.

I slutet av september lanserades Subscribr. En marknadsplats som vill samla alla prenumerationstjänster på ett och samma ställe så att kunden kan sköta dem från ett enda konto.

I samband med lanseringen flaggade företagets grundare och VD, Mikael Fürst, för att nya tjänster skulle rullas ut inom kort. En av de saker som nämndes var en satsning på återkommande hemleveranser från lokala aktörer.

Annons

– Vi vill sänka tröskeln och göra det mer tillgängligt med hemleveranser från lokala producenter och leverantörer, säger Mikael Fürst.

Stockholm står på tur

Nu är det dags och först ut är Malmö där de anslutna företagen bland annat erbjuder hemleveranser av närproducerat kött, fisklådor, fruktkassar, blommor och delikatesser. Förutom leveranser till privatpersoner finns det även speciellt anpassade lösningar för företag.

– Det är väldigt roligt att vi äntligen har lanserat i Malmö, där våra samarbetspartners erbjuder ett spännande produktutbud. Fler städer är att vänta i höst, med Stockholm näst på tur, säger Mikael Fürst.

Annons