DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Succén går utomlands: Premiär för Emeet Nordic i maj

Den 4 maj är det dags för ett alldeles nytt Emeet - denna gång i Helsingfors.

(Som vanligt gratis för e-handlare)

Efter den lyckade expansionen av Emeet till Göteborg och Helsingborg har det nu blivit dags för konferensen att ta sina första steg utanför Sverige. Nu kan vi berätta att det första Emeet Nordic går av stapeln i Finlands huvudstad Helsingfors den 4 maj i år.

Annons

- Intresset för att samarbeta med oss har varit stort från samtliga nordiska länder, och nu blir Finland först ut. Det ska bli spännande att se hur Emeet tas emot utanför Sverige, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Emeet Nordic, som precis som namnet antyder kan komma att arrangeras i andra nordiska länder framöver, har fått  temat “cross border trade”.

- Precis som i tidigare Emeet kommer fokus att ligga på att identifiera utmaningar i branschen och att dela kunskap med andra e-handelskollegor. Eventet är primärt för de finska e-handlarna men deltagare från Sverige och övriga Norden är givetvis välkomna, säger Sanna Thurdin.

"Är i dialog med Norge och Danmark"

Det första Emeet i Helsingfors arrangeras av Ehandel.se i samarbete med Finpro, som kan ses som Finlands motsvarighet till intresseorganisationen Business Sweden. Konferensen kommer att hållas i Team Finland House, som ligger centralt i Helsingfors.

- Finpro har bett oss om ett långsiktigt samarbete, och att arrangera ett Emeet ihop blir lite av ett första test. Men vi har stora förhoppningar om att även andra delar av vår verksamhet, som till exempel EDGE, ska vara av intresse för e-handlarna i Finland, säger Michael Wictor, VD på Ehandel.se.

Om man bortser från den internationella nyhetssajten Ecomony.com blir Emeet Nordic det första steget i en internationell expansion för Ehandel.se.

- Vi är för närvarande även i dialog med aktörer i Norge och Danmark, så vi hoppas kunna komma med flera spännande nyheter om samarbeten senare i år, avslutar Michael Wictor.

Biljetterna till Emeet Nordic släpps den 7 april klockan 08.00.

Annons

(Som vanligt gratis för e-handlare)

Annons