DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Succén tillbaka: Biljettsläpp till Emeet Helsingborg

Rusning väntas klockan åtta.

Efter förra årets succé med Emeet Helsingborg är det nu dags igen och idag släpps biljetterna.

- Det är verkligen kul att vi får chans att ordna Emeet i Helsingborg för tredje gången. Den här staden är full av engagemang för e-handeln och det gör den till en perfekt plats för Emeet, säger Sanna Thurdin, Eventchef på Ehandel.se. 

Annons

BILJETTER FINNS HÄR

"Gäller att vara snabb"

Hon vill dock passa på att tipsa alla som är intresserade att inte dröja med att anmäla sig.

- Det vi såg förra året var att biljetterna till Emeet Helsingborg tog slut snabbt. De tog verkligen slut på nolltid, så vill man vara säker på att få en plats så gäller det att vara snabb säger hon. 

Tackar för Gmeet 

Dessutom vill Sanna passa på att rikta ett stort tack till alla e-handelskvinnor som tidigare i veckan besökte Gmeet i Göteborg.

- Gmeet är ett fantastiskt koncept som visar att kvinnor finns, hörs och behövs i e-handelsbranschen. Det var verkligen roligt att få möta allt engagemang och höra på alla som delade med sig av sina erfarenheter.

För den som redan nu är sugen på att delta på fler event i år, finns det gott om sådana att välja på, menar Sanna Thurdin.

- Exempelvis kommer vi ju för första gången att bege oss till Danmark i år! Men det kommer vi att berätta mer om när det närmar sig, säger hon.

Annons