Supermodell bär Wellingtons klocka när timmen är sen

Instagram-mästarna bakom de populära klockorna gör det igen.

Framgång, framgång, framgång. Ni kan historien om de svenska klockmästarna Daniel Wellington, som bokstavligen har tiden till sin fördel. Deras förmåga att marknadsföra sig via Instagram genom att låta kända personer bära deras armbandsur har väckt häpnad och beundran bland e-handlare världen över.

Supermodell bär ny kollektion

Och nu har de gjort det igen. Supermodellen Kendall Jenner är den som än en gång ska bära företagets nya klock-kollektion, Classic Petite, inför världen. Detta då företaget valt att utöka kollektionen som lanserades tidigare i år.

Annons

Även tidigare har Kendall Jenner gjort reklam för Daniel Wellingtons klockor ur samma kollektion, och så sent som i juni postade hon ett inlägg på Instagram som fick över 2,6 miljoner likes.

"Glad att få vara ansiktet utåt"

Den nya klockan är tunn, går i svart och marknadsförs nu som den perfekta fest-klockan. Och att Jenner själv är ett stort fan av just Daniel Wellingtons klockor, är ingen hemlighet.

- Jag har burit och älskat Daniel Wellingtons märke under en lång tid. Classic Petit är elegant och modern och jag kan ha den till allt. Det är en spännande tid för att jobba med Daniel Wellington och jag är glad att få vara ansiktet utåt för den nya kollektionen, ska hon bland annat ha sagt, enligt Watchpro.

Hård kritik för artist-tröjor

Kendall Jenner är känd som en del av den amerikanska TV-familjen Kardashian/Jenner. Hon är, liksom sin mamma Caitlyn Jenner, fotomodell och har bland annat varit omslagsmodell för Seventeen Magazine.

Här på Ehandel.se har vi även uppmärksammat henne tidigare i år då hon, tillsammans med sin syster, försökte sälja tröjor på nätet. Motiven föreställde dock inte bara systrarna Jenner själva, utan också olika avlidna artister och orsakade en kritikstorm från både fans och anhöriga till de berörda artisterna.

Annons