Supersnabb leverans i Skottland när Glasgow får Prime Now

Efter framgångarna i resten av Storbritannien har det blivit dags för skottarna att ta del av Amazons supersnabba leveranser.

När Amazon nyligen meddelade att det var dags för Prime Now att ta steget in i Frankrike möttes e-handlaren inte av några glada miner. Då har det gått bättre i Storbritannien där den supersnabba leveranstjänsten har funnits sedan juni 2015.

Enligt Amazon är Prime Now för närvarande tillgängligt för ungefär 30 procent av Storbritanninens befolkning, men det är först nu som Skottland får en bit av kakan. Nu kan nämligen boende i Glasgow-området få leverans inom en timme för priset £6,99.

Annons

Populärt att beställa vatten och läsk

Alternativet är precis som tidigare att få varan levererad utan extra kostnad inom två timmar. Det kostar dock 79 pund om året att vara medlem, vilket man måste vara för att ta del av servicen.

- Prime Now är vår snabbaste leveranstjänst någonsin och vi är glada över att nu kunna ta den till Skottland. Nu kan Prime-kunder i Glasgow få varor de behöver levererade direkt hem på under en timme, säger Jason Weston, chef för Amazon Prime Now i Storbritannien.

I beställningssortimentet för Prime Now i Storbritannien ingår för närvarande över 15 000 produkter inklusive kylda varor som mjölk och glass. Mineralvatten, läsk och choklad ska ha varit bland de populäraste varorna att beställa via Prime Now hittills i år.

Annons