Svensk e-handelslåda vinner fint pris i internationell tävling

Smart låda prisas igen.

I september förra året skrev vi om hur miljardbolaget DS Smith prisats för en ny innovativ e-handelslåda, kallad 2Way. Lådan har designats av en svensk vid namn David Engelbrektsson, som är konstruktör på DS Smith, och den är speciellt avsedd för e-handel.

LÄS ÄVEN: Miljardbolag prisas för ny innovativ e-handelslåda

Annons
Annons

Förpackningen vänds nämligen ut och in när en kund eventuellt vill returnera delar av sin order. Retursedeln är då redan på plats och själva manövern ska vara enkel att utföra. En video av förloppet kan ni se nedanför.

2Way tilldelades det nordiska förpackningspriset ScanStar i november och gick vidare till den internationella WorldStar-tävlingen som tog plats nu i maj. DS Smith meddelar nu att David Engelbrektsson tog emot "En WorldStar" i vad som ska vara den största förpackningstävlingen som finns.

- Priset mottogs under högtidliga former vid World Packaging Organisation's årliga prisutdelning 'WorldStar Ceremony', denna gång i Prag, Tjeckien. WorldStar anses vara den största internationella förpackningstävlingen som finns, skriver DS Smith.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!