Svenska holkar intar den europeiska kontinenten

Nu kan även våra bevingade vänner njuta av designade små hus i form av svenskinspirerade fågelholkar, både hemma i Sverige och ute i Europa. Wildlife Garden har lanserat en ny flerspråkig e-handel med fokus på en levande trädgård.

Wildlife Garden, grundades 2005 på Bjärehalvön utanför Båstad. Deras affärsidé är att tillhandahålla produkter som kan locka fram en levande trädgård med fokus på det genuint svenska.

En trend inom design och inredning har länge varit att låta sin utemiljö matcha innemiljön. Därför har Wildlife Garden satsat på att sälja dekorativa och ändamålsenligt utformade produkter som holkar och matare för fåglar, ekorrar, fjärilar och fladdermöss för utemiljö.

Annons
Annons

Nu har man lanserat en ny webbshop som vänder sig till både återförsäljare och privatperson.

– Eftersom återförsäljarna är vår huvudkanal så jobbar vi inte med några kampanjer eller extrapriser i vår shop och vi har valt att lyfta fram alternativet "Hitta butik". Flera andra aktörer väljer att gå andra hållet och satsar mer på direktförsäljning och glömmer, eller prioriterar bort sina återförsäljare. Vi tror istället på att hitta en balans och en win-win situation för oss och återförsäljare, säger Karin Larsson, marknadskoordinator på Wildlife Garden.

Fjäril och fågelskola

Den nya sajten finns på fyra olika språk, svenska, engelska, tyska och italienska. Man har även satsat på att skapa innehåll som skötselråd för fågelholkar och information om fågelmatning. Man har också en ekorr-, bi och fjärilskola samt en fågelskola.

– Våra återförsäljare ska kunna använda vår hemsida för att hitta information om vårt sortiment och som ett verktyg för att lägga ordrar, se historik, få reda på fraktkostnader, sina priser och leveransinformation. Besökaren på vår sajt ska kunna hitta information om våra produkter, hitta återförsäljare, förkovra sig i vår fågelskola och lyssna på fågelläten, lära sig om fågelmatning och hur man får boende i holken, samt enkelt kunna beställa våra produkter, säger Karin Larsson.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!