Svenskt Kosttillskott hoppar på Klarnas kassa

Ännu en nätbutik börjar använda Klarnas nya kassa. SvensktKosttillskott.se har valt att ta in Klarna Checkout för att få en fördel gentemot sina konkurrenter.

− Webbhandeln behöver idag fler konkurrensmedel än bara pris och utbud, och den nya kassan ger oss just detta. Genom att förenkla köpet för kunden och bjuda på fakturaavgiften behöver man aldrig krångla med kreditkort eller personuppgifter. De flesta kunder har reagerat positivt på detta, och även om det känns ovant är jag övertygad om att man i längden kommer uppskatta enkelheten, säger Morgan Norrestam, VD för Svenskt Kosttillskott.

Annons

I samband med den nya kassan har de även lanserat Varubrev klimatsmart som inte bara ska vara miljövänligt utan även ganska snabbt. Företaget säger att ingen ska behöva vänta längre än som mest två dagar.

− Vi har valt att frakta varubreven med miljövänliga alternativ. Dessutom är emballaget noga utvalt för att vara miljövänligt och vi klimatkompenserar för varje brev som skickas, säger Morgan Norrestam.

Källa: Press

Annons