Svenskt klädföretag lanserar ny skräddarsydd e-handel

Boob Design tillverkar amnings- och gravidkläder med stort fokus på hållbarhet, nu fräschar man upp sin närvaro på webben.

Det svenska klädföretaget Boob Design grundades 1999 av Mia Seipel och säljer idag till ett 50-tal länder över hela världen via sina återförsäljare. Företaget har inga egna fysiska butiker men finns på nätet och nyligen var det dags att lansera en ny version av nätbutiken, Boobdesign.se.

För sin nya e-handel, som finns på tre språk, svenska, engelska och tyska, har Boob Design valt att använda sig av Litium Studio som e-handelsplattform. Projektet innebar också full integration av exempelvis affärssystem och mailutskicksverktyg.

Annons
Annons

Satsar på sitt innehåll

Under utvecklingen av e-handeln har fokus legat på att ta fram en så användarvänlig webbshop som möjligt. Bland annat med funktioner som ger stor flexibilitet i vilket innehåll och produkter som ska exponeras på startsidan.

Boob har även satsat på utförliga och innehållsrika produktsidor, samt inspirerande artiklar med förslag på produkter som rör ämnet. Som sig bör 2016 är butiken responsiv och anpassar sig efter vilken typ av enhet användaren använder.

– Vi är mycket nöjda med resultatet av nya webbshopen och vår lansering var sömlös och utan skavanker, säger Linda Hedberg, E-commerce Manager på Boob Design.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!