Sveriges senaste box ska ge landets katter något extra

En ny prenumerationstjänst ska bland annat skicka ut mat och kattleksaker en gång i månaden.

Den senaste tiden har prenumerationstjänsterna duggat tätt i Sverige. Det finns nu boxar för allt från bakningsutrustning till träningstillskott, och sedan tidigare kan också landets hundägare få varor till sina fyrbenta vänner hemskickade.

Men som Ehandel.se tidigare har tagit upp finns det även en hel del katter i Sverige, så att en prenumerationsbox för kattägare var på intåg var kanske inte en alltför vild gissning. Och nu lanserar Kattbox.se en tjänst som varje månad skickar ut till exempel schampoo, mat och leksaker anpassat särskilt för katten. Enligt Kattbox.se är prenumerationsboxen den första i sitt slag i Sverige.

Annons

- Jag har alltid varit en kattmänniska och jag älskar att skämma bort mina katter. Det är viktigt att både ägaren och katten ska känna sig tillfreds med kattboxen och vi är måna om att boxen ska innehålla kvalitetsprodukter och att värdet på boxen ska matcha eller överstiga priset man betalar, säger Niklas Persson som är delägare och medgrundare på kattbox.se.

Företagets kunder kan välja om de vill prenumerera en, tre eller sex månader framåt och boxarna skickas ut en gång i månaden. En del av företagets vinst ska skänkas till kattorganisationer runt om i landet.

Annons