SPONSRAD ARTIKEL FRÅN Swish
Swish populärt hos Stadiums kunder

Swish populärt hos Stadiums kunder

2017-10-16 06:00

Nu swishar svenskarna för sina sneakers! Swish har på kort tid blivit ett av de mest populära betalsätten i Stadiums webbutik.

Ett efterfrågat betalsätt

Stadium är ett av de företag som har valt att använda Swish för handel. Tjänsten var länge efterfrågad av kunder som ville ha en mobil betalningslösning när de handlade i Stadiums webbutik. Stadium var inte sena med att lyssna på kundernas önskemål och blev bland de första företagen som valde att använda tjänsten. De positiva reaktionerna lät inte vänta på sig.

”Swish är ett populärt betalsätt i Stadiums webbutik, och våra kunder tycker att det är enkelt och säkert att använda Swish. Dessutom upplever kunderna det som positivt att omgående få tillbaka sina pengar vid returer”, säger Carl-Johan Ask, IT Co-Ordinator för Stadium online.

Mer än halva Sveriges befolkning swishar

Swish har gått från att erbjuda smidiga betalningar mellan privatpersoner till att även inkludera företag, föreningar och organisationer. Swish är nu det mest omtyckta mobila betalsättet i Sverige med nära 6 miljoner användare. Swish används dagligen av människor för att dela på notan, skänka pengar till välgörenhet och numera även vid handel online.

”Vi är stolta över att Swish är en så naturlig del av svenska folkets vardag. E- och m-handel fortsätter att växa och med Swish för handel kan vi erbjuda både privatpersoner och företag en smidig betalningslösning som förenklar och förbättrar shoppingupplevelsen”, säger Anna-Lena Wretman, VD för Getswish AB. 

Swish för handel har på kort tid blivit ett populärt betalsätt för e- och m-handel. Under september månad ökade antalet betalningar med 17% och allt fler e-handlare väljer att erbjuda Swish som betalsätt i sina webbutiker.


Läs mer om hur Swish för handel fungerar här.

Jobb på Ehandel.se

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports

iDeal Of Sweden söker:

Web Analyst

Topformula Healthcare AB. söker:

Online Merchandiser


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta