Sïmon Saneback blir svensk VD för SmartGuy

Den före detta Streetwearkungen Sïmon Saneback som på senare tid agerat konsult, kavlar nu upp ärmarna som ny VD på SmartGuy. Det danska bolaget rapporterade nyligen stora framgångar på börsen och nu satsar de alltså på Sverige med Sïmon i spetsen.

Sïmon har tidigare jobbat inom modebranschen då han var e-handelsansvarig på streetwearbutiken TS.com. Han borde alltså passa bra inom modekoncernen SmartGuy som består av flera nätbutiker. Primärt för Sïmon handlar det dock om att ta SmartGuy.se till nya nivåer.

- SmartGuy är en av Europas mest hyllade nätbutiker. Jag ser verkligen fram emot att bidra till fortsatt utveckling och framgång för SmartGuy, i en bransch som jag känner väl sedan tidigare och brinner för, säger Sïmon Saneback.

Annons

Den svenska butiken ska idag stå för en viktig del av koncernens omsättning och målet ska vara att ta en ledande position i Sverige.

- Vi är i en expansiv fas och Sïmon har de egenskaper och den energi som krävs för att stärka SmartGuy på den svenska marknaden, säger Nicolai Kærgaard, koncernchef och VD för SmartGuy A/S.

Sïmon som även bloggar här på Ehandel.se försäkrar oss om att han kommer fortsätta med detta och kanske till och med blogga lite mer framöver. Han ska också vara mycket glad över att få jobba som e-handlare igen och då speciellt inom retail och mode som han kan sedan tidigare. Vi önskar honom lycka till och hoppas på intressanta vinklar från det nya jobbet som VD på SmartGuy.se.

 

Källa: Press

Annons