TPL-aktör nådde 67 miljoner – passerar nu 100 anställda

"Skulle ljuga om jag sade att det inte var en milstolpe".

Att e-handeln växer kraftigt och ständigt når nya rekordnivåer, har nog knappast undgått någon. Och den starka tillväxten får förstås en positiv effekt även på de företag som arbetar med e-handlarna.

Ökade med 70 procent 2017

I januari kunde vi berätta att TPL-aktören DreamLogistics, som särskilt har riktat in sig på att få in e-handelskunder, hade ökat med 70 procent och nått en omsättning på 67 miljoner kronor under 2017.

Annons

LÄS ÄVEN: Den urstarka e-handeln lyfter DreamLogistics till 67 miljoner

Nu kommer nästa nyhet från den snabbväxande tredjepartslogistikern, nämligen att företaget har passerat hundra anställda.

- Jag skulle ljuga om jag sa att 100 anställda inte är en milstolpe, även om det finns andra parametrar som man också ska mäta bolaget med. Det är däremot otroligt spännande att bygga kultur, se dynamiken i team, att utbilda, vårda, få nya vänner, se talanger växa och själv alltid behöva stå på tå, säger Jonas Ahlgren, vd på DreamLogistics AB, i ett pressmeddelande.

Könsfördelningen nära 50/50

Under 2017 ska DreamLogistics i snitt ha anställt en person i veckan, och hittills under 2018 ska nära 20 nya medarbetare ha tagit klivet in på företagets båda anläggningar i Ängelholm och Habo.

- Könsfördelningen är ganska exakt 50/50, vilket kan ses som något unikt för bolag inom lagerverksamhet som är en bransch som vanligtvis domineras av män, meddelar DreamLogistics stolt i sitt pressmeddelande.

Det här året räknar DreamLogistics med att nå en tillväxt på 50 procent. Planen är att anställa uppemot 50 personer under 2018.

LÄS ÄVEN: DreamLogistics växer starkt - storsatsar nu på E-City

Annons
Annons