Tekniskt fel fixade ofrivillig superrea på nätet

Julen kom minst sagt tidigt till några av Walmarts kunder. Ett tekniskt fel gjorde att flera av kedjans varor i nätbutiken prissänktes rejält. Bland annat kunde man fynda TV-apparater och datorskärmar för mindre än 10 dollar.

I går morse kunde Walmarts besökare göra rejäla fynd på sajten när tekniska fel ledde till minst sagt trevliga prissänkningar. Bland annat kunde tidiga shoppare lägga vantarna på en sprillans ny TV eller datorskärm för mindre än 10 dollar.

Den träningssugne kunde också roffa åt sig ett löpband för den nätta summan av 33 dollar istället för det vanliga priset på 600 dollar. Hur det kunde hända vet man inte riktigt ännu men Walmart säger att det inte ska röra sig om någon utomstående attack.

Annons

Kompenseras med presentkort

Ryktet om priserna spred sig som en löpeld på sociala medier, men nu ser det ut som att fyndarna inte får behålla sina varor.

– Med tanke på den stora skillnaden i prissättning kommer vi att meddela de kunder som beställt dessa varor att deras ordrar har annullerats, och att de kommer att få tillbaka hela beloppet, säger Ravi Jariwala, talesman för Walmart.

Istället planerar man att kompensera berörda kunder med ett presentkort på 10 dollar som kan användas vid framtida köp, både i kedjans butiker och på nätet.

Källa: Business Insider

Annons