Tesla rullar ut nya produkter för e-handeln

Biltillverkaren fortsätter att utveckla sin närvaro på nätet, och inte bara med traditionella biltillbehör. Tesla har tagit fram en rad olika livsstilsprodukter och nu får även japanerna ta del av det bredare utbudet.

Bilföretaget Tesla säljer sedan en tid tillbaka sina elbilar på nätet, både via sina egna sajter och på kinesiska Tmall. På vissa utvalda marknader har kunder även möjlighet att komplettera med olika biltillbehör som däck, fälgar, laddare och adaptrar.

I USA och Kanada är utbudet ännu bredare med allt från kläder och accessoarer till golfbagar, golfbollar och golfhanddukar som ska matcha bilen. Nu lanserar man samma breda utbud även i Japan.

Annons

E-handla i bilen

I Teslas japanska nätbutik finns det ett fullsortiment på olika laddare, handväskor, datorväskor och en mängd andra produkter. Biltillverkaren säger att man kommer att utöka utbudet ytterligare framöver.

För den som tröttnat på att e-handla från datorn, surfplattan eller mobilen så går det självklart bra att göra det direkt via den 17-tums touchscreen-skärm som sitter monterad i Teslas Model S.

Undersökningar visar att allt fler bilköpare världen över är villiga att köpa sin bil online. Ju yngre målgrupp desto högre siffra så att biltillverkarna satsar på kompletterande produkter känns som en naturlig utveckling.

 

Källa: AutoEvolution

Annons