Bildgalleri: Titta in hos Zalando i Berlin

Se alla bilder från vårt besök hos Zalando i Berlin.

Zalandos tech hub i Berlin har inte bara vad som enligt VD:n Rubin Ritter kan vara Europas långsammaste hiss utan även ett stort antal anställda. Totalt har Zalando 10 000 anställda, varav 4 500 arbetar på något av företaget kontor och övriga inom logistik.

Merparten av de kontorsanställda sitter i Berlin, där Zalando har två tech hubs, två modekontor och huvudkontor. Dessutom byggs för närvarande också ett campus som ska stå klart 2018 och rymma flera tusen anställda till. Företaget har i dag en personalstyrka med över hundra olika nationaliteter.

Annons

Huvudkontor brevid Berlinmuren

Ehandel.se besökte nyligen Zalandos tech hub nära Alexanderplatz i centrala Berlin och huvudkontoret, som ligger vid East Side Gallery där rester av Berlinmuren dekorerats med graffiti, för en uppdatering om vad som är på gång hos den tyska modejätten.

Zalando Playday 2016

På tech huben vi besökte arbetar över tusen personer bland annat med att hantera Zalandos massiva uppsättning servrar. Niovåningshuset i centrala Berlin rymmer även en redaktionell avdelning som arbetar med att skapa innehåll till sidorna på Zalandos 15 marknader.

Vi passade givetvis på att ta lite bilder under vårt besök. Klicka här för att få en glimt av vad dagen hade att erbjuda.

Läs även: Zalando nysatsar - siktar på 10 miljarder euro om fem år

Annons