Underklädesjätte öppnar sin första nätbutik

Sloggi goes e-handel.

En av världens största underklädestillverkare öppnar nu e-handel för sitt mest populära varumärke. Sloggi som, enligt modebolaget Triumph, är det trosmärke som säljer bäst i Europa får nu en egen nätbutik.

Sloggis nätbutik lanserades igår och finns till en början bara på varumärkets mest populära marknader.

Annons

- Den nya nätbutiken för Sloggi har gått live på våra viktigaste Sloggi-marknader som är Tyskland, Storbritannien, Österrike och Frankrike, säger Tilman Galler, e-handelschef på Triumph, i ett pressmeddelande.

Sverige innan årets slut

Den svenska sidan för Sloggi skickar dock fortfarande användarna vidare till Triumphs internationella nätbutik, för de besökare som vill e-handla företagets plagg. Svenskarna behöver dock inte vänta länge innan de också får ta del av den nya e-handeln.

- Vid årets slut kommer nätbutiken att finnas i Nederländerna, Schweiz, Italien, Polen, Danmark, Sverige och Belgien, säger Galler.

Sloggi lanserades 1979 och erbjuder underkläder och badkläder för både kvinnor och män. Moderföretaget Triumph grundades dock redan 1886, i Tyskland, och har idag e-handel i Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Sverige och Storbritannien.

Annons