Underklädeskedja stärker upp med toppnamn från e-handeln

Har bland annat rekryterat Lykos tidigare CFO.

Kedjan Twilfit, som säljer bland annat underkläder och strumpor via fysiska butiker och e-handel, har under de senaste åren sett en stark tillväxt i den digitala delen av sin försäljning.

LÄS ÄVEN: E-handeln lyfte Twilfit - bästa resultatet någonsin

Annons

Framgångarna på nätet har följts av flera e-handelssatsningar i kedjans fysiska butiker. Företaget har bland annat satsat på skärmar i butikerna, och i höstas öppnades en ny flaggskeppsbutik med omni-fokus i centrala Stockholm.

LÄS ÄVEN: Twilfit knyter in omni i rekordstor flaggskeppsbutik

Ansvarar för e-handelssatsning

Sedan dess har det varit lite tystare om Twilfit, vilket kan ha att göra med att företaget har haft fullt upp med anställningsintervjuer. Bolaget har nämligen under de senaste månaderna rekryterat en CFO, en försäljningschef och en Digital Director för att stärka sin organisation.

Ny CFO blir Fredrik Runesson, som närmast kommer från samma roll hos Lyko, där han ska ha varit starkt bidragande till bolagets tillväxt. Uppdraget som Digital Director ges till Patrice Lusth, som har arbetat som Omni-Channel Manager på Filippa K.

- Patrice har gedigen erfarenhet av e-handel och digital transformation från stora internationella organisationer såsom COS och H&M. Hon kommer att ansvara för att driva Twilfits offensiva e-handelssatsning, meddelar företaget.

"Ledningsgruppen komplett"

Runesson och Lusth får sällskap av Camilla Sjöholm-Vitasovic, som lämnar Stadium för att bli försäljningschef hos Twilfit. På sitt förra jobb hade hon titeln Head of Visual and Personal Sales och på sin nya arbetsplats ska hon i första hand öka försäljningen i Twilfits fysiska butiker.

- Nu är ledningsgruppen komplett och består av ett starkt team med erfarenhet från både fysisk och digital handel. Vi kan nu lägga allt fokus på vår målsättning att bli ledande aktör i Norden inom underkläder och loungewear, säger Twilfits vd Kajsa Claesson i en kommentar.

Annons
Annons