Ung Örebro-trio ska ta upp prylkriget på nätet

Killarna bakom Prylkonsulten vill vinna kundernas hjärtan med fina grejer och förmånliga priser.

Coolstuff och andra prylfantaster på nätet får nu konkurrens - av tre 20-åriga killar från Örebro. Prylkonsulten Närke HB heter företaget som drivs av Daniel Östling, David Flatbacke-Karlsson och Fredrik Edlund.

Köper upp konkurslager

I oktober startade killarna sin egen webbshop och nu hoppas de på sikt kunna konkurrera med de stora jättarna som säljer liknande produkter. Strategin är att hålla låga priser genom att köpa upp konkurslager och importera varor från utlandet.

Annons

- Det är roligt att äntligen kunna starta upp och presentera företaget på allvar. Prylkonsulten säljer allt ifrån viktiga, nyttiga hushållsprodukter, klädesplagg och matlagningsredskap till städtofflor, miniatyrfigurer och julprodukter som kan få dig som konsument att vika dig dubbelt av skratt, säger Daniel Östling, som nu är VD för företaget, i ett pressmeddelande.

Kampanjer att vänta under 2017

Och Prylkonsulten har redan hunnit lansera flera kampanjer som gett positiva utslag, något företaget också lovar kommer att fortsätta under 2017.

- Sådana kommer ni att få se mycket mer av. Vi kommer även att bli aktivare på sociala medier, på vår sajt och ute i det verkliga företagslivet, säger kommunikationschef Flatbacke-Karlsson.

Killarna tror även att 2017 kommer bli ett framgångsrikt år för företaget.

- Prylkonsulten har potential att växa enormt redan nästa år. Jag kommer att få mycket att packa och sortera tillsammans med grabbarna, säger företagets inköps- och logistikansvarige Fredrik Edlund.

Annons