Urb-it köar åt designsuktande H&M-kunder

På torsdag släpps den hajpade HM x Kenzo-kollektionen men med en personal urber slipper du stå i kö.

Imorgon är det dags. Då lanseras designsamarbetet mellan H&M x Kenzo. Något som med största sannolikhet innebär att tusentals människor kommer att stå i kö för att få tag i plaggen ur den åtråvärda kollektionen.

Men om du inte orkar köa, eller är sugen på att köpa plaggen till saltade priser på andrahandssajter, finns det ytterligare ett alternativ om du bor i Stockholm. Låt någon annan stå i kö åt dig.

Annons

Urb-it, leveranstjänsten som i våras expanderade till Stockholms närförorter, lanserar nämligen möjligheten att låta en personal urber sköta shoppingen när kollektionen släpps i butik.

Fotobeställning via appen

Via Urb-its app, som nylanserades med e-handelsfunktioner i september, kan du ta ett foto på det du villl köpa från kollektionen och skicka tillsammans med önskad storlek och telefonnummer. Sedan tar en urber över och köar på torsdag morgon.

Skulle urbern sedan lyckas komma över just ditt önskeplagg får du ett meddelande och kan då genomföra betalning och specificera en tid för överlämning senare under dagen.

Annons