Urba julen och slipp köerna på Posten

I ett samarbete med leveranstjänsten Urb-it utökar Bibliotekstan möjligheterna att handla från områdets butiker.

Leveranstjänsten Urb-it, som lanserades julen 2014, har tillsammans med Bibliotekstan, ett shoppingdistrikt i Stockholm med 120 butiker, inlett ett samarbete för snabba leveranser.

Något som innebär att man kan beställa julklappar från utvalda butiker i Bibliotekstan via Urbajulen.se eller Bibliotekstan.se och få dem levererade inom en timme om man befinner sig innanför tullarna i Stockholm eller i Hammarby Sjöstad.

Annons

– Urb-it ger stockholmarna möjlighet att testa ett helt nytt sätt att handla. Det är perfekt för den som hellre njuter av en god middag på stan eller umgås med sina vänner, än står i kö på Posten, säger Mats Forsberg, VD för urb-it.

Utforskar nya kanaler

Samarbetet pågår till den 23 december och kostnaden för leveransen ligger på 129 kronor. Det ska gå att välja tid för leverans och urb-it levererar även på självaste julafton.

Butikerna som ingår i samarbetet är Filippa K, Gant, Marc by Marc Jacobs, Hope, Houdini, J. Lindeberg, Koloni, Day Birger et Mikkelsen, Hackett, Efva Attling, Happy Socks, Floristkompaniet, Carin Wester, BLK DNM och Livly.

– Vi är glada över samarbetet med Urb-it och ser det som en utmärkt möjlighet för Bibliotekstans butiker att kunna erbjuda en extra personlig service till sina kunder. Bibliotekstan ska vara Stockholms mest attraktiva shoppingområde och att utforska nya kanaler för att utöka erbjudandet ligger helt i linje med strategin, säger Louise Kihlberg, marknadschef på Hufvudstaden.

Annons