Vaimo har kokat ihop en ny sajt åt outdoor-koncernen

Plattformsleverantören Vaimo fortsätter att lansera e-handelssajter åt koncernen Fenix Outdoor. Den här gången är det Primus.se, som säljer produkter för matlagning utomhus, som fått sig ett ansiktslyft och ett gäng nya funktioner.

Vaimo har under det senaste halvåret tagit fram nya e-handelssajter åt Fjällräven och Hanwag. Två friluftsföretag som ägs utav svenska Fenix Outdoor, en internationell koncern av outdoor-företag.

Nu har man lanserat ytterligare en sajt åt Fenix, nämligen Primus.se. Sedan 1892 har Primus varit ett begrepp för att koka, värma och lysa, då Frans Wilhelm Lindqvist från Stockholm skapade världens första sotfria fotogenkök.

Annons

Idag exporterar Primus sina produkter till mer än 70 länder runt om i världen, och nu har man även fått en ny nätbutik.

– Primus står för innovation och kompetens inom matlagning utomhus, något som vi vill att våra kunder ska vara en del av. Tack vare vår nya hemsida och webbshop har vi nu möjlighet att interagera med våra kunder på ett annat sätt och med detta ta varumärkesupplevelse till en högre nivå och nå ut till ännu fler människor, säger Johan Sollenberg, Marketing Manager på Primus.

Bygger på Magento

Precis som tidigare sajter bygger även den här på Magento. En e-handelsplattform man säger sig ha valt bland annat för att den stödjer en internationell expansion, flera store-views för de olika varumärkena och som ger full e-handelsfunktionalitet i en enkel installation.

Den nya webbplatsen har stöd för en europeisk, Primus.eu, och en lokal webbplats, Primus.se. I fas två kommer Vaimo att leverera ytterligare funktioner för att förbättra användarupplevelsen på sajterna.

Källa: Press

Annons