Annons

Välkommen till nya Ehandel.se Från vänster: Jimmy, Johanna, Clara, Zophia, Michael, Dan, Julius, Jocke

Välkommen till nya Ehandel.se

2015-09-08 09:00

Var inte orolig, du besöker fortfarande Sveriges största sida om e-handel. Det du ser är en ny responsiv sajt som fungerar bra i mobilen och ser fantastisk ut på surfplattor. Ett första steg på en större resa vi nu ska berätta mer om.

Senast i förra veckan kommenterades det att vår sida påminde om Windows 95. Vi har förstås varit medvetna om att sajten legat efter designmässigt och samtidigt som vi predikar den mobila revolutionen har vi själva inte främjat utvecklingen. Ehandel.se startades 2009 och har i princip inte ändrats sedan dess.

- Jag har fått höra att jag inte är en särskilt duktig webbdesigner, men det tog mig sex år från lanseringen av Ehandel.se att inse det själv. Vi tog hjälp av en av Sveriges bästa designbyråer, Webbdesigner.se och tillsammans har vi fått till en väldigt bra grund där designen inte längre är en flaskhals för redaktionen, säger Dan Nilsson, grundare och analytiker på Ehandel.se.

Nu är vi alltså rustade med en modern responsiv sajt och även om den grafiska förändringen är fantastiskt skön att ha på plats, så är den bara en del i en mycket större utveckling.

- Lanseringen av nya Ehandel.se är en av många satsningar vi gör för att cementera vår plats som den svenska e-handlarens mötesplats och förespråkare för branschen, säger Michael Wictor, VD för Ehandel.se.

Som ni kan se har Ehandel.se-teamet växt ifrån att ha drivits av grundaren Dan Nilsson och undertecknad till att idag sysselsätta nio personer. Vi har lanserat vårt Ehandelsindex som nu driver fram intressanta analyser och även har flera stora aktörer som kunder. De närmaste månaderna kommer vi leverera allt djupare insikter om svensk e-handel och vid årskiftet kommer Ehandelsindex gå internationellt. En sjukt spännande utveckling.

- Vi ser ett stort intresse från marknaden. Vi har en högkvalitativ support på plats som kan hjälpa till med allt ifrån analys av datan till skräddarsydda lösningar. Vi kan även nyttja indexet för att leverera helt unika rapporter och analyser om svensk e-handel, säger Michael Wictor.

Vår e-handelskonferens Emeet har fått en eventkoordinator och ni har förhoppningsvis redan ansökt om en biljett till årets upplaga, den 6 oktober 2015, om inte gör ni det här! Emeet kommer att utvecklas och 2016 kan ni se fram emot flera spännande nyheter från Sveriges största unconference.

Annons
Annons

Ehandel.se har även stärkt redaktionen och de senaste veckorna har ni sett allt fler intervjuer och personporträtt från den svenska e-handelsbranschen. Dessa kommer att fortsätta och vi kommer även få se nya inslag och nya former av nyhetsrapportering framöver.

Den nya sidan vi nu lanserat är fordonet som ska leverera allt det vi har planerat framöver. Alla som håller på med e-handel är förstås välkomna att kliva ombord. Tillsammans ska vi vinna framtidens konsumenter och ta världen med storm.

Julius Gunnilstam

Redaktör och tekniskt ansvarig

Annons
E-handlaren Fåglasång om nya knep i en hård bransch

E-handlaren Fåglasång om nya knep i en hård bransch

"Det har varit ett tufft år".

Annons
Annons
E-handelsjätten planerar två robotlager på 130 000 kvm

E-handelsjätten planerar två robotlager på 130 000 kvm

Människor och robotar i harmoni?

Prisjakt satsar på Danmark:

Prisjakt satsar på Danmark: "Ser stor tillväxtpotential"

Finns nu i hela Norden.

Grannens nätmatjätte omsatte en miljard i fjol

Grannens nätmatjätte omsatte en miljard i fjol

Växte med över 100 miljoner.

Annons
Annons

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

"Vår ambition är att ge kunderna ett större sortiment"

Zalando satsar på hållbart mode.

Buildor.se tappade 5 miljoner

Buildor.se tappade 5 miljoner

Byggmax koncernen sjönk 4 procent.

Omni-speglar ska ta webbutikerna offline

Omni-speglar ska ta webbutikerna offline

"En tredimensionell, mobil, digital popup-butik".

Annons
Annons
Hennes e-handel sprängde miljonen - använder psykologi

Hennes e-handel sprängde miljonen - använder psykologi

"Svensk e-handel för kvinnor".

Annons
Jobb på Ehandel.se

Gudrun Sjöden Design AB söker:

Produktägare

Lomax Sweden AB söker:

Online Marketing Assistant - Helsingborg - Lomax Sweden AB

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta