Volvo utökar sina leveranser till bakluckan med urb-it

Nu kan Stockholmare beställa från butiker som har stöd för urb-its leveranstjänst och få paketet levererat till bilen. År 2025 ska tjänsten vara tillgänglig i 200 städer.

Igår kunde Ehandel.se berätta att Volvo in-car delivery utökade sin leveranstjänst med fler leverantörer, denna gång inom sport och elektronik. Mat.se och Lekmer har varit en del av tjänsten sedan tidigare men med start vecka 23 kommer även NetOnNet och Intersport att erbjuda leveransalternativet i Stockholm och Göteborg.

I samma veva inleder Volvo ett samarbete med urb-it. Något som innebär att den svenska leveranstjänsten, som nyligen expanderade till Stockholms närförorter, kommer att erbjuda leverans till backluckan på Volvo-bilar i huvudstaden.

Annons
Annons

Fler än 200 städer år 2025

Urb-it har i dagsläget ett 50-tal anslutna butiker i Stockholmsområdet och lovar leverans till bakluckan inom två timmar, eller på en tid som kunden önskar. Tanken är också att parterna ska utöka samarbetet till fler städer, både i Sverige och utomlands, i takt med att urb-it expanderar.

Enligt Volvo räknar man med att tjänsten kommer att vara tillgänglig i fler än 200 städer år 2025.

– Det är egentligen ganska enkelt, vilket gör det så effektivt. Du handlar på nätet från en butik ansluten till urb-it och väljer leverans till din Volvo. Du kan följa leveransprocessen på din mobil och om paketet inte levereras inom två timmar, är den gratis, säger Björn Annwall, global marknads- och försäljningschef för Volvo Cars.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!