Zerazza och Gina Tricot ska leverera inom en timme

Men leveransföretaget Urb-its förmodade börsintroduktion ska ha kantats av interna avhopp från flera toppchefer.

Leverans inom en timme på heta produkter. Det utlovar nu företagen Zerazza och Gina Tricot - som båda meddelar att de nu börjar samarbeta med leveransföretaget Urb-it för att kunna uppfylla det utlovade.

Exklusiv kollektion levereras på studs

För Gina Tricots del handlar det om en exklusiv kollektion, vilken e-handlande kunder ska kunna bli först med att visa sig i, genom just företagets nya samarbete med Urb-it.

Annons

Tre veckors fri "urbning"

Zerazza i sin tur erbjuder just nu tre veckors fri “urbning” för att fira sitt nya samarbete med leveransföretaget.

Bägge företagen är nu entusiastiska över de nya leveransmöjligheterna.

- Välj Urb-it i kassan och en person kommer till dig direkt (ja diiiirekt på cirka en timme) oavsett om du är på kontoret, hemma eller fikar på stan, skriver Zerazza som en hälsning till sina kunder.

- Service är otroligt viktigt för oss och vi letar ständigt efter nya verktyg som kan göra shoppingupplevelsen smidigare för våra kunder. Samarbetet med Urb-it är ett spännande digitalt komplement till våra fysiska butiker som gör det möjligt för kunden att handla på sina villkor, kommenterar Gina Tricots PR-chef Alexandra Davidsson i ett pressmeddelande.

Gina Tricot har även tidigare använt Urb-it för att testa konceptet med snabba leveranser och den här gången pågår erbjudandet till och med den 7e maj och gäller för personer som bor i Stockholmsområdet.

Ska börsintroduceras - cheferna hoppar av

Urb-it har den senaste tiden expanderat kraftigt. Vid ett tillfälle lånades 30 miljoner till en europeisk expansion och vid ett annat kunde företaget nysatsa med hela 50 anslutna bolag.

Men bakom kulisserna ska verkligheten vara en annan. Det menar i alla fall DI Digital som igår avslöjade att flera höga chefer ska ha lämnat Urb-it inför den påstått kommande börsnoteringen. Både finanschefen, teknikchefen och marknadschefen ska ha hoppat av företaget, som även uppges lida av stora förluster och låg tillväxt.

Annons
Annons