Årets Bästa Matsajt ser en stark start på 2013

Samtidigt som "Årets fattigaste vecka" diskuteras i vårt forum rapporterar MatHem stark tillväxt. MatHem som nådde tusen order per dag i julhandeln rapporterar nu fortsatta framgångar. De vann även som vi vet årets bästa matsajt i Internetworlds tävling. Tillväxten ska inte ha stannat upp efter jul utan de fortsätter växa ordentligt.

MatHem skriver att de kickstartar det nya året med en tillväxt på plus 5 procent varje vecka. Omsättningen skall i början av januari vara mer än tredubblad jämfört med föregående år.

- Många startar ett nytt år med att fundera över vardagens rutiner och därför ser vi att många söker sig till oss. Att handla mat på nätet med hemleverans är ett sätt att få mer tid med familj och vänner, och vi har många kunder som hör av sig till oss och berättar hur mycket enklare deras matinköp har blivit sedan de börjat handla på MatHem och får allt hemlevererat, säger Tomas Kull, grundare MatHem.se.

Annons
Annons

Gällande utmärkelsen som årets bästa matsajt 2012, i förra veckan, säger deras teknikchef följande:

- Vi ser internet som en helhet, och har försökt göra MatHem gränslöst för kunden genom att jobba mycket med vår mobilapp", säger Fredrik Sewén, CTO MatHem.se. "Vi kan erbjuda kunden samma funktionalitet oavsett om de sitter på dator, mobil eller läsplatta. Vår recept-widget på Tasteline är också en nyhet, där man enkelt kan handla ingredienserna från Tastelines recept på MatHem.se. Det känns riktigt kul att vi uppmärksammas för allt arbete vi lägger på att förbättra kundupplevelsen!

Källa: Press

Relaterade nyheter:
MatHem kokar över med 1000 order per dag

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!