Krönika:
Tobias Jonasson

Cecilia To om företagande


En till Ehandel.se Bloggar webbplats

En ny e-butik!

Jag funderar/är rätt säker på att starta en webbutik där jag ska sälja mina egendesignade produkter men också erbjuda svenska designers med barnprodukter att sälja sina produkter på min sida mot kommision!

Några bra tips och trix från er andra som driver e-butiker?

Comments 4

 1. parvelito wrote:

  Ja, jag skulle nog försöka ge mig på tredjepartsförsäljning istället för att starta en egen shop i den branschen. Fyndiq/Tradera/Miinto/QXL.no/QXL.dk/Huuto.net/Ebay.com/uk/de/fr etc och kanske också Amazon.

  Posted 19 Mar 2013 at 03:47
 2. Conny Westh wrote:

  Se till att ha en rejäl bruttomarginal så du kan få en anständigt marknadsmässig lön (dvs minst 20% mer än om du var anställd med samma arbetsuppgifter) och att ditt företag även har en hygglig vinst efter skatt utöver lönen.

  Posted 21 Mar 2013 at 05:58
 3. Cecilia To wrote:

  Vilka fördelar ser du med tredjepartsförsäljning gentemot att starta en egen shop?

  Posted 25 Mar 2013 at 08:09
 4. Parvelito wrote:

  Det är jättesvårt att attrahera tillräckligt många kunder utan ett stort sortiment. Det är inte så många shopar med färre än 1000 artiklar som går särskilt bra. Det är bättre att vara en del av en säljplats som är på plats 1-3 i popularitet hos kunderna, istället för att vara själv om på plats 1317.

  Posted 04 Apr 2013 at 09:29

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden