En ny e-butik!

Jag funderar/är rätt säker på att starta en webbutik där jag ska sälja mina egendesignade produkter men också erbjuda svenska designers med barnprodukter att sälja sina produkter på min sida mot kommision!

Några bra tips och trix från er andra som driver e-butiker?

 

4 thoughts on “En ny e-butik!

  1. Ja, jag skulle nog försöka ge mig på tredjepartsförsäljning istället för att starta en egen shop i den branschen. Fyndiq/Tradera/Miinto/QXL.no/QXL.dk/Huuto.net/Ebay.com/uk/de/fr etc och kanske också Amazon.

  2. Se till att ha en rejäl bruttomarginal så du kan få en anständigt marknadsmässig lön (dvs minst 20% mer än om du var anställd med samma arbetsuppgifter) och att ditt företag även har en hygglig vinst efter skatt utöver lönen.

  3. Det är jättesvårt att attrahera tillräckligt många kunder utan ett stort sortiment. Det är inte så många shopar med färre än 1000 artiklar som går särskilt bra. Det är bättre att vara en del av en säljplats som är på plats 1-3 i popularitet hos kunderna, istället för att vara själv om på plats 1317.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *