E-handlare är nyfikna, trendkänsliga – och gillar prylar!

Årets julklapp 2015

Det kanske är föga förvånande, men när jag skrev en artikel på temat ”Årets julklapp 2015” så jämförde jag vad branschen i sin helhet och Unibet tror ska bli årets julklapp med vad ett fyrtiotal e-handlare, och åttio e-handelsstudenter, tror ska hamna i topp. Och då framkommer följande:

E-handlare är mer nyfikna och gillar nya produkter och tjänster, och tror på drönare, airwheel och e-boards, men inte alls på produkter som kolsyremaskin och kaffekapselmaskin (som funnits länge på marknaden).

E-handlare är trendkänsliga och tror t ex mer på hälso- och träningstrenden än Unibet (allt från träningsskor, till gymkort och yogamatta finns med på e-handlarnas topplistor).

E-handlare gillar prylar! Trådlösa högtalare, trådlösa hörlurar, smartklockor och VR-headset står högt på e-handlarnas julklappslistor.

Om det finns någon klapp som såväl bettingbolag som Sveriges e-handlare är eniga kring? Ja, en verklighetsnära och meningsfull julklapp som att ge en gåva till välgörenhet tror alla ligger bra till i år.

Så det kanske blir såväl årets julklapp som årets nätjulklapp imorgon, när HUI utser årets julklapp 2015?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *