Vad kan man sälja på Black Friday?

Vi har aldrig gjort några kampanjer eller aktiviteter på Black Friday eftersom vi tänkt att våra produkter är för tråkiga (i alla fall som julklappar) – dammsugarpåsar och tillbehör som dammsugarmunstycken och olika typer av filter – men när jag roade mig med att se hur många sökningar som görs på just ”Black Friday” i Sverige under november månad (c.a 457.000), så blir man ju onekligen sugen på att ta del av alla dessa konsumenter på jakt efter bra erbjudanden inför jul.

Black Friday sökningar på Google

Några andra e-handlare som har bra erfarenheter av att sälja t ex förbrukningsvaror på Black Friday?

Läste nyligen DIBS artikel ”6 tips inför Black Friday”, som jag tyckte var bra och matnyttig.

Deras första tips är just:
”Vi rekommenderar alla e-butiker att delta i Black Friday. Anledningen är enkel, om du inte deltar kommer konsumenterna söka sig någon annanstans.”

Så vi ska definitivt vara med i år. På något sätt. Om inte annat ska ju alla dammsuga när klappar och gran gjort sitt.

 

Dammtussen

Vi på Dammtussen.se säljer dammsugarpåsar (till både vanliga dammsugare, specialdammsugare som Kirby och till centraldammsugare som Husky och CanVac), dammsugare, dammsugarmunstycken (Twinner och andra damsugarmunstycken för din dammsugare), dammsugarfilter (exempelvis HEPA-filter), doftprodukter och städartiklar till våra kunder.

 

One thought on “Vad kan man sälja på Black Friday?

  1. Hej,
    Skulle vara kul att höra hur det gick.
    Skeptisk först men kom på sen att det är en rätt bra produkt eftersom man gärna sparar ett par kr på dammsugarpåsar om man kan 🙂

    Mvh David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *