Då är man Trygg E-handlare

Dock var jag det redan innan men nu har jag en soft logga som bevisar det. Förfarandet med att ansöka och bli godkänd hos SDH är ganska enkelt. Enda problemet man kan råka ut för är om man har ett nystartat bolag, för då når man inte upp till risknivå 3 hos UC, vilket gör att det är kört.

Så äntligen kan jag slänga min gamla hemmagjorda logga och ersätta den med något finare:

trygg-ehandel

Vilken är snyggast?

trygg-ehandel2

Nå, såfort SDH registrerat min betalning av årsavgiften (4000kr ex moms) så får jag rätten att sätta loggan på min butik. Det jag tänkte göra var då att väldigt tydligt placera den i mitt sidhuvud OCH i min kassa. Sedan kör vi helt enkelt ett A/B-test med och utan loggan ett tag för att se om det påverkar konverteringen eller vilka betalsätt kunderna väljer. Spännande eller hur?

 

16 thoughts on “Då är man Trygg E-handlare

 1. Gratulerar

  Jag har varit märkt ett tag och gjort kundundersökningar där det visat sig att kunderna tycker det är positivt.

  Även gamla företag kan få problem med riskklassen nu, när UC sänkt alla företag generellt på grund av konjunkturläget. Det gör att är du som jag gammalt företag men har bytt företagsform, så kan det också bli problem.

 2. Undrar vad som händer om man ombildar HB till AB. Tar de hänsyn eller flyger man ut då bolaget står som nystartat.

 3. När certifieringarna blir industristandard så blir alla som står utanför förlorarna och ingen vinnare eftersom det är något man tar för givet. Jag tror det är nu och en tid framåt man kan bli vinnare på certifieringar faktiskt. Får se om jag har rätt 🙂

 4. men jag förstår inte vad som hindrar dom oseriösa handlarna från att kopiera loggan rakt av, nu vet jag inte iförsig om det är någon länk i dom.. men det är väll bara att fulbygga en sajt man länkar till och köra på en felstavad domän isåfall.. 99% kommer inte märka något för ingen klickar på ”loggan/bannern” ändå.

 5. vad jag ville säga så känns det som alla märkningar ger en fasad av trygghet. Vad gör tillexempel tryggehandel om du nu skulle få för dig att köra bolaget i helevte och dra med kundernas pengar? garanterar dom att betala tillbaka det? knappast va…

 6. Näe detta är primärt till för e-handlarna och inte kunderna. Tyvärr… men förbättringar är på gång och jag tror det kan bli ett riktigt skydd i framtiden om man väljer att gå den vägen. Just nu är det som sagt för min skull, inte mina kunders. Man säljer mer på trygghetskänslan. Skulle någon missbruka det så skulle det såklart skada hela grejen allvarligt, vilket gör att man inte kan förstå att Trygg Ehandel inte börjat fixa en länk och verifieringstext till loggan än

 7. Risknivå 3 hos UC var inte mycket att skylta med skalan är ju 5-gradig!

  Själv sa jag till DB säljaren som vill sälja ett AA sigill till mig att så länge vi inte kan få AAA (måste ha varit verksam i 10år) så vill jag inte betala för det, second place is first looser.

  Och idag kan ju alla som är lite företagsamma kolla hos allabolag om firman är helt ny, och om det finns några pengar i den, osv.

 8. Fast UC Risk är ett ganska värdelöst mått på hur seriöst ett bolag är överlag. Så egentligen förstår jag inte ens varför man kräver att man har 3. Har man inget bokslut har man automatiskt 2.

 9. Precis som du säger Dan tror jag inte det kommer dröja allt för lång tid innan någon butik går i stöpet och med kontentan att kunder förlorar pengar. Hur tror du Sverker i Plus kommer gå åt på ”trygg ehandel” då? pang bom och det är ett varumärke utan trovärdighet som tom kunder blir rädda för och tycker är oseriöst.

  Ska man skylta med trygg ehandel tycker jag det ska krävas mer av ehandlaren typ en bankgaranti ställd på ”trygg ehandel” på XX av omsättningen för att kunna betala med ifall att något skulle ske. Även skulle dom fungera som ett bollplank för kunderna när något går snett.

  Blev lite väl flummig diskussion från min sida, ska strukturera upp det lite bättre i ett blogginlägg.

 10. Ha ha jag åkte dit hos UC, vi har tokig tillväxt och tjänar riktigt bra med pengar. Vi fick ändå avslag. Lite ironiskt när man faktiskt är ett riktigt tryggt företag.

 11. Jag håller med om att det kan vara en fördel nu och ett krav senare. Jag tror det är därför många är i mot denna typ av ”skräp”.
  Ska bli intressant att höra vad dina tester gett för resultat.

 12. HØJ SKROTPRÆMIE
  FOR DIN BIL

  Vi modtager alle slags biler: Personbiler, Varebiler, Skrotbiler , Skadede og defekte biler, 4×4-hjuls, Biler uden afgift, ATV’er Leasingbiler Motorcykler mv. http://www.skrotpriser.com Danmarks Højeste Skrotpræmie 2017
  FÅ ET GRATİS UFORPLİGTENDE
  TİLBUD PÅ DİN SKROTBİL

  Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontakt – formular og trykke send. Så ringer vi dig op, og giver dig et super godt tilbud på skrotbil i København. Star Auto Aps
  RİNG İDAG OG FÅ ET
  UFORPLİGTENDE TİLBUD

  Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Bil. Høj skrotpræmie – Op til 100.000 kr. Så kontakt os på
  27 17 20 47 for et uforpligtende tilbud.
  Vİ OPKØBER ALLE
  SLAGS SKROTBİLER

  Høj Skrotpræmie for din skrotbil og din sikkerhed for at nummerpladerne bliver afmeldt, er det du kan regne med hos os, så ring til os og få en høj skrotpræmie for din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *