Polisen är ett jävla skämt

poliser

Jag råkade ut för kortbedrägeri som jag tog på bar gärning tidigare i höstas. Jag beslutade mig att polisanmäla bara för sakens skull och för att se hur rutinerna fungerar och hur lite Polisen faktiskt gör… för jag misstänker att högen med olösta fall är cirka 2km hög och att antalet poliser som jobbar med den är cirka 0,5 i antal… så jag skickar in en anmälan på cirka 20 sidor med alla detaljer och även ett upplägg för hur vi kan gripa den skyldige på bar gärning… här är svaret jag får:

”Hej!

 När skrivelser inkommer lägges dessa i en mapp för respektive dag och skrivs in när det är lugna stunder här på kriminaljouren. Det brukar ta några dagar innan de skrivs in men när detta är gjort skickas en kopia till målsäganden=den skadelidande.
 
Jag har sökt i vårt anmälningssysten och den är inte registrerad ännu, vilket är mycket konstigt. Jag har även kontrollerat i den hög som ligger till inskrivning och där finns den ej.
 
Har du möjlighet att skicka eller lämna in den igen? Om du vill kan du skicka den med ett mail.
 
Jag beklagar att det av någon anledning inte fungerat.”

Polisen… ni suger … men jag antar att ni är upptagna med att springa upphovsrättsindustrins ärenden och inte har tid med små bedragna e-handlare som blir bestulna.
 

5 thoughts on “Polisen är ett jävla skämt

 1. Jo, de suger. Kan med egen erfarenhet bekräfta det usla arbete de gör. Jag blev misshandlad, de (gärningsmännen) kastade en kniv under en bänk och sa till ett vittne att jag kastade en kniv under en bänk och sedan sprang de iväg. Polisen kom och jag trodde att de skulle hjälpa mig, istället blev det fyllecell, rättegång… Som Jag vann, fick inte ens advokat, fick sköta allt under rättegången själv, förhör, öppningstal, etc. USELT!!!! Trodde man hade rätt till advokat…??? SVERIGE???

 2. Tilläggas ska att rättegången var om brott mot knivlagen, det fanns 30 vittnen där det hände, de hade inte ett enda vittne… Konstigt eller*?

 3. Patboy.
  Din historia stämmer inte.
  Vet du varför ?
  När jag hör din uppriktiga story utav det hela.
  Så har alarm signalerna redan tutat i huvudet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *