Dag 28: 2 miljoner baby!

Vi klarade nu det sista av våra fyra mål i måndags vilket känns bra. Målen om du glömt dem var:

 • Omsätta 2 miljoner under nov+dec totalt
 • Utleverera över 500 ordrar en dag
 • Omsätta över 100.000 på en dag
 • Ha över 300 ordrar på en dag

Det känns bra och samtidigt blev måndagen en riktigt bra dag vilket var ännu mer oväntat. Faktiskt så oväntat att vi fick ta in extrapersonal och göra en ny packstation. Så totalt jobbade vi 1 plockare och 3 packare samtidigt. Tyvärr med lite ont om tejp och packmaterial så farten blev väl inte världens bästa eller paketen världens snyggaste, men sålänge inget gick isönder och det kom ut i tid är jag nöjd. Återvinning av emballage är dessutom miljövänligt 🙂

Vad händer nu?

Ja, nu kör vi fokus på kundtjänst och att fortsätta leverera ut de ordrar som droppar in. Vi kommer också aktivt följa alla försändelser som är på väg för att kunna förutse förseningar och meddela kunderna i förväg. På måndag börjar sen mellandagsrean där meningen är att frigöra yta och kapital från felköp och överköp av vissa produkter. I år tror jag faktiskt vi kan sälja riktigt mycket under mellandagsrean med tanke på hur mycket saker vi behöver bli av med.

Men det blir också lite lägre tempo och återhämtning. Alla är helt slutkörda och jag tror att de som inte jobbat på golvet under en julrush har missat mycket av känslan. Det är lite en extrem fysisk tävling där man kämpar och kämpar för att i slutet spurta in i mål och verkligen ge allt. Om du vill uppleva det själv kan du komma hit och praoa nästa år…

Måndag den 20:e december

 • Ordrar:  234 st
 • Antal utleveranser:  466 st
 • Ordervärde: 89.535 kr (ex moms med frakt)
 • Konvertering:  5,79 %
 • Besök: 4041 st
 

8 thoughts on “Dag 28: 2 miljoner baby!

 1. Grattis!
  Vi har haft en bra dag även i dag, så jag misstänker att även ni har haft det.
  Även vi har slagit alla rekord under denna julhandel, antal ordrar per dag, antal utleveranser, kronor och ören, totalt november och december.

 2. Stort grattis Dan, roligt att läsa.
  Då vi har och hälsade på ert lager var det redan mycket då. Kan tänka mig överfyllt hela tiden.

  Vi får hjälpas åt ligger ju nära varandra ju.

 3. Tjohoo! 2 miljoner baby!! Vilket race ni har gjort. Hårt arbete i bakom och du har gått din väg o visar vad skåpet skall stå. För något år sedan var detta en blogg. Helt otroligt. Jag är grymt imponerad och önskar dig och dina medarbetare en God Jul o Gott Nytt år! Hoppas ni får tid till återhämtning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *