Ehandelsbilen är död…

Besiktningsdag var på måndag, rosten hade vunnit, det fanns inget hopp. Inte ens skosnöret som höll uppe den ena tröskeln hade någon energi kvar i sig. Doften av sura kräftor var det enda som fanns kvar från den där gången någon glömde locket på en matlåda…


Bild: The glory days of ehandelsbilen

Det var dags att ta farväl, men vi är inte ledsna, vi är stolta över vad Ehandelsbilen gjort för oss sedan 2007. Den har alltid startat, den har alltid varit på gott humör och den har alltid gjort snygga handbromssvängar. Men livet är inte evigt och det gäller att ta vara på varje sekund, det har vi gjort med vår vän och därför känner vi att det är dags att skicka honom vidare till sin nya ägare…. en bilhandlare i Skånes avkrokar som tyckte att lite tuggummi skulle fixa det mesta av rosten (han skojade inte ens).

Man måste fortsätta leva, man måste fortsätta andas, för nästa dag är en ny dag och vem vet vad soluppgången för med sig. I vårt fall blev det något helt fantastiskt och mycket bättre….

Välkomna vår nya kompis till e-handelns underbara värld. Skylten är ärvd, oket kommer bäras med stolthet och Ehandelsbilens lillebror ska vara med oss länge. Han är en V50 flexifuel från 2006 med ynka 15900 mil på sitt samvete (Ehandelsbilen hade 27.000+).

Nu kör vi (pun intended)!

 

10 thoughts on “Ehandelsbilen är död…

  1. haha – det er samme bil som Christian på CoolStuff har. Endnu en gang er Coolstuff lige lidt foran Roligapryler 🙂 (dog nok ikke så vildt et sammentræft i Sverige hvor der findes en del Volvoer)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *