Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

#13 Sixten Engström, Mycuff

sixtenengstrom

Hurra! Ehandelspodden är tillbaka och denna gång med en ung, duktig ehandelsentreprenör som säljer manschettknappar. Sixten Engström startade sitt företag under studietiden i Växjö, satsade 5000 kr och har sedan dess fått mycket uppmärksamhet för sina personaliserade manschettknappar som han säljer på Mycuff.se. Han har lyckats få Prins Daniel, förbundskapten Erik Hamren och Calle Schulman att bära hans produkt och t.o.m. fått till ett samarbete med Big Brother.

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS. Glöm ej heller följa oss på Twitter!

Sixtens smarta marknadsföringstrick fungerade även på oss, han överraskade både mig (Headler) och Apear (som klipper+spelar in ehandelspodden) med manschettknappar featuring våra logotyper. Sjukt bra muta, Sixten!

Headler manschettknappar apearknappar

GlesysEhandelspodden har ny huvudsponsor! Serverdrift- & hostingleverantören Glesys är nu och i ett gäng avsnitt fram huvudsponsor. Varje poddavsnitt kommer därför börja med ”hostingskolan”, där Joakim från Glesys lär ut något om hosting. I första delen får man lära sig om skillnaden mellan webbhotell och vps.

Tack för att ni stöttar oss, Glesys! Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson.

Trackbacks & Pingbacks 1

  1. From HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden on 09 Feb 2015 at 23:18

    Poddintervju med Sixten Engström (mycuff.se), som deltog i Draknästet ikväll

    – användaren agaton postade en länk hit från Hackernytt.se.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator