Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

#14 Camilla Svärd, Ostogram

Camilla Svärd Ostogram

Wohoo! Poddtime igen! Denna gång med Camilla Svärd från Ostogram, en ostbutik på nätet. Min första intervju med ett traditionellt retailföretag som började offline och numera säljer online! Alla andra intervjuer (du har väl lyssnat på alla?) har varit rena e-handelsentreprenörer.

Ostogram är en satsning av det anrika Linköpingsföretaget Norins Ost, som för oss från Östergötland är väldigt välkänt. De har tre butiker i Norrköping och Linköping och numera alltså även en e-handel sedan ett par år tillbaka.  I detta lilla avsnitt av podden pratar vi om presentkort, hur man egentligen löser problemet med att sälja en färskvara via ehandel och hur de med nyhetsbrevet försöker skapa samma känsla som en butikssäljare. Och varför de funderar på att sälja mer till företag genom att ha en särskild företagsinloggning på sajten framöver.

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

Glesys

Tack till vår huvudsponsor, den grymma serverdrift- & hostingleverantören Glesys! Missa ej början av podden där vi i dagens avsnitt av ”hostingskolan” pratar om dedikerade servrar. Tack för att ni stöttar oss, Glesys! Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor och Apear!

Comments 1

 1. Jacob wrote:

  Bra jobbat med podden! Alltid lika intressant att lyssna på!

  Posted 24 Feb 2015 at 17:08

Trackbacks & Pingbacks 3

 1. From 58. Ostogram | 100 affärsidéer on 13 Feb 2015 at 10:53

  […] Affärsidén är att sälja ost och delikatesser på nätet. Logistiken har de löst så att posten levererar paketet direkt hem till kundens dörr. På det sättet håller sig varorna kylda och bevarar sin goda kvalité. Intresset för ost stiger, mest bland unga menar Camilla. Ostogram har även Norins Ost i ryggen. En stor återförsäljare av ost och delikatesser som har mer än åttio års erfarenhet av branschen. För att hitta avsnittet om ostogram och intervjun med Camilla, klicka här! […]

 2. From HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden on 20 Feb 2015 at 15:18

  Poddintervju: de säljer delikatesser online med hemleverans till hela sverige

  – användaren agaton postade en länk hit från Hackernytt.se.

 3. From 3 kanaler e-handlaren bör bemästra | Sara Öhman – Digital marknadsföring on 22 Feb 2015 at 10:11

  […] I E-handelspodden pratar Camilla Svärd om vikten av sociala medier för Ostogram. Lyssna här! […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator